ТОП 5 фільмів мого 2019

Зараз думаю, що це найкраще, що бачила у 2019 році (але слухайте подкасти "Кіно-Не-Кіно":)


1. "Джокер" - я не буду описувати, тому що впевнена, що всі дивилися цей фільм)

Результат пошуку зображень за запитом "джокер"

2. "А потім ми танцювали" - грузинський фільм про танцівника балету народних танців, який шукає ще себе та знаходить любов в особі колеги по танцях. Ще одна історія, як традиції можуть ламати особистість. І, незважаючи на це, особистість також може і має достатньо сил у собі, щоб протистояти цьому. Фільм настільки красивий, що хочеться просто його дивитися і слухати. 

Результат пошуку зображень за запитом "а потім ми танцювали"

3. "Біль і слава" - новий фільм Педро Альмодовара  з Антоніо Бандерасом та Пенелопою Круз у головних ролях. Про пам'ять і творчість. І любов до мами:)

Результат пошуку зображень за запитом "біль і слава"

4.  "Шлюбна історія" - Скарлет Йохансон та Адам Драйвер грають подружжя, яке розлучається. У них є син, якого вони не можуть поділити (як би це не звучало). Дуже простий фільм на перший погляд, та, може, так і є взагалі. Історія як із звичайного життя, але така ніжна попри тему. Дуже сподобалося у фільмі геть усе. Гра акторів дуже. Двоє людей, які разом багато років раптом розуміють, що все давно не так, як кожен хотів би. Важливо розуміти себе та не приховувати невдоволення. Бо буде так, як у цьому фільмі. 

Результат пошуку зображень за запитом "шлюбна історія"

5. "Гарний хлопчик" - реальна історія про батька та його сина, який став наркоманом. Такі фільми завжди викликають багато емоцій і, здавалось би, давно вже мали набриднути. Але цей фільм все одно вартий був моєї уваги. Тому що тут багато чого можна зрозуміти. Батькові (якого чудово зіграв Стів Каррел) в якийсь момент не вистачає сил боротися із залежністю сина (хоча він до останнього був поруч, в той час, коли всі інші просто "забили" на цю проблему в сім'ї). Сина ж нам показують, як людину, яка дуже-дуже заплуталась у собі, у житті та світі. Так буває. І це нереально страшно. І це не лікується, як би фатально не звучало. 

Результат пошуку зображень за запитом "гарний хлопчик"

Коментарі

Популярні публікації