2015. початок нового.

31 грудня я вперше побачила засніжений львів (дивно, однак я ніколи не була там взимку). і він чудесний. вважатиму це гарним закінченням року 2014.

а 2015 зустрічали у вагоні потяга. хех, зустрічали, як могли. і всі ці люди якісь такі чудові, що ходиш туди-сюди - обіймаєш кожного.

а потім була ранкова одеса. така привітна, така, знаєте, тепла. і зовсім не схожа на ту, якою лякали змі. і сніг був м'який. а перший зустрічний роду людського переконав нас, що одеса - українське місто. і ми повірили, бо як же...

а море. море безмежне - всі це знають. ми навіть від того із ксюшею впали на березі (насправді, бо обидві якісь недолугі). і що то був за час прекрасний. ми співали, танцювали і слухали чайок. навіть годували їх.

тому, мабуть, міста особливо не бачили, бо так хотілося більше побути біля тієї води. а коли стоїш на пірсі й дивишся, як пливуть хвилі, то відчуття, немов і сам рухаєшся.

а ще вірші жадана зі збірки "ефіопія" - то неначе написано для нас і про нас. принаймні, так нам здавалося.

і все було ідеальним ніби.

а люди, що поруч - ну ви ж знаєте, які ви чудові. тому просто напишу, що рада була кожному. скоріш за все, декого з вас може й не побачу більше ніколи всвіті (але сподіваюсь, що таки побачу), але знайте, що я вас пам'ятаю:) а ті, що поруч завжди - так вами дорожу, щоб ви тільки знали. щаслива була зустріти цей рік разом. бережімося. і наступний зустріньмо ще краще - навчимося ходити по воді:)



Коментарі

Популярні публікації